Impact of different closures on intrinsic sensory wine quality and consumer preferences - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Wine and Viticulture Journal Année : 2012

Impact of different closures on intrinsic sensory wine quality and consumer preferences

Cédric Saucier
Philippe Darriet
  • Fonction : Auteur
Pierre Louis Teissedre
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1018583
Denis Dubourdieu
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02645893 , version 1 (29-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02645893 , version 1
  • PRODINRA : 262506

Citer

Paulo Lopes, Isabel Roseira, Miguel Cabral, Cédric Saucier, Philippe Darriet, et al.. Impact of different closures on intrinsic sensory wine quality and consumer preferences. Wine and Viticulture Journal, 2012, 27 (2), pp.34-41. ⟨hal-02645893⟩

Collections

INRA INRAE
16 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More