Ethylidene-bridged flavan-3-ols in red wine and correlation with wine age - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 2007

Ethylidene-bridged flavan-3-ols in red wine and correlation with wine age

Jessica Drinkine
  • Fonction : Auteur
Paulo Lopes
  • Fonction : Auteur
Pierre-Louis Teissedre
  • Fonction : Auteur
Cédric Saucier

Dates et versions

hal-02667506 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

Citer

Jessica Drinkine, Paulo Lopes, James A. Kennedy, Pierre-Louis Teissedre, Cédric Saucier. Ethylidene-bridged flavan-3-ols in red wine and correlation with wine age. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2007, 55 (15), pp.6292-6299. ⟨10.1021/jf070038w⟩. ⟨hal-02667506⟩

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