Effects of nutritional state and genotype on IGF-I and myostatin mRNA levels in chicken muscle - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue British Poultry Science Année : 2001

Effects of nutritional state and genotype on IGF-I and myostatin mRNA levels in chicken muscle

A. Guernec
Michel Jacques M.J. Duclos

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02671161 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02671161 , version 1
  • PRODINRA : 61185

Citer

A. Guernec, Bernadette Chevalier, Michel Jacques M.J. Duclos. Effects of nutritional state and genotype on IGF-I and myostatin mRNA levels in chicken muscle. British Poultry Science, 2001, 42 (5), pp.S25-S26. ⟨hal-02671161⟩

Collections

INRA INRAE BOA
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More