Effect of high-pressure treatment on emulsifying properties of soybean proteins - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Hydrocolloids Année : 2005

Effect of high-pressure treatment on emulsifying properties of soybean proteins

M.C. Puppo
  • Fonction : Auteur
F. Speroni
  • Fonction : Auteur
N. Chapleau
  • Fonction : Auteur
Marie de Lamballerie
M.C. Anon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02671337 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02671337 , version 1
  • PRODINRA : 74847

Citer

M.C. Puppo, F. Speroni, N. Chapleau, Marie de Lamballerie, M.C. Anon, et al.. Effect of high-pressure treatment on emulsifying properties of soybean proteins. Food Hydrocolloids, 2005, 19 (2), pp.289-296. ⟨hal-02671337⟩

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