Genetic variability in the anti-microbial activity of hen egg white. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue British Poultry Science Année : 2003

Genetic variability in the anti-microbial activity of hen egg white.

Florence Baron
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1202779
A. Ahmed
Joël Gautron
M. Protais
  • Fonction : Auteur
Catherine C. Beaumont
M. Gautier
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02672838 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02672838 , version 1
  • PRODINRA : 6409

Citer

Mary-Laure Vidal, Florence Baron, A. Ahmed, Joel Michel, Nadine N. Sellier, et al.. Genetic variability in the anti-microbial activity of hen egg white.. British Poultry Science, 2003, 44, pp.791-792. ⟨hal-02672838⟩
17 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More