Investigation of candidate genes for meat quality in dry-cured ham production: the porcine cathepsin B (CTSB) and cystatin B (CSTB) genes . - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Genetics Année : 2002

Investigation of candidate genes for meat quality in dry-cured ham production: the porcine cathepsin B (CTSB) and cystatin B (CSTB) genes .

V. Russo
  • Fonction : Auteur
Luca Fontanesi
  • Fonction : Auteur
R. Davoli
  • Fonction : Auteur
L.N. Costa
  • Fonction : Auteur
M. Cagnazzo
L. Buttazzoni
  • Fonction : Auteur
R. Virgili
  • Fonction : Auteur
Manon Yerle
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673929 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673929 , version 1
  • PRODINRA : 6533

Citer

V. Russo, Luca Fontanesi, R. Davoli, L.N. Costa, M. Cagnazzo, et al.. Investigation of candidate genes for meat quality in dry-cured ham production: the porcine cathepsin B (CTSB) and cystatin B (CSTB) genes .. Animal Genetics, 2002, 33, pp.123-131. ⟨hal-02673929⟩

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