Dehydrodimers of ferulic acid in maize grain pericarp and aleurone : resistance factors to Fusarium graminearum - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Phytopathology Année : 2003

Dehydrodimers of ferulic acid in maize grain pericarp and aleurone : resistance factors to Fusarium graminearum

A.C. Bily
  • Fonction : Auteur
L.M. Reid
  • Fonction : Auteur
J.H. Taylor
  • Fonction : Auteur
D. Johnston
  • Fonction : Auteur
C. Malouin
  • Fonction : Auteur
A.J. Burt
  • Fonction : Auteur
Catherine Regnault-Roger
  • Fonction : Auteur
K.P. Pauls
  • Fonction : Auteur
J.T. Arnasons
  • Fonction : Auteur
B.J.R. Philogène
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02675229 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02675229 , version 1
  • PRODINRA : 74910

Citer

A.C. Bily, L.M. Reid, J.H. Taylor, D. Johnston, C. Malouin, et al.. Dehydrodimers of ferulic acid in maize grain pericarp and aleurone : resistance factors to Fusarium graminearum. Phytopathology, 2003, 93 (6), pp.712-719. ⟨hal-02675229⟩

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