Micronutrients and cancer prevention: effect of sulphoraphane, an isothiocyanate from broccoli, in the regulation of human colon cancerous cell growth and death - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Proceedings of the Nutrition Society Année : 2002

Micronutrients and cancer prevention: effect of sulphoraphane, an isothiocyanate from broccoli, in the regulation of human colon cancerous cell growth and death

Patrick Rouimi
G. Parnaud
  • Fonction : Auteur
Nicole Gasc
  • Fonction : Auteur
Jacques Tulliez
  • Fonction : Auteur
Laurence Gamet-Payrastre

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02675288 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02675288 , version 1
  • PRODINRA : 75275

Citer

Patrick Rouimi, Caroline Assoumaya, G. Parnaud, Alexandra Carpentier, Nicole Gasc, et al.. Micronutrients and cancer prevention: effect of sulphoraphane, an isothiocyanate from broccoli, in the regulation of human colon cancerous cell growth and death. Proceedings of the Nutrition Society, 2002, 61, pp.1a-62a. ⟨hal-02675288⟩
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