Article Dans Une Revue
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Année : 2004
Migration ProdInra : Connectez-vous pour contacter le contributeur
https://hal.inrae.fr/hal-02676495
Soumis le : dimanche 31 mai 2020-18:27:54
Dernière modification le : mercredi 28 juin 2023-04:19:33
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-02676495 , version 1
- DOI : 10.1021/jf034809h
- PRODINRA : 71869
Citer
M.C. Figueroa-Espinoza, C. Poulsen, J.B. Soe, M.R. Zargahi, Xavier X. Rouau. Enzymatic solubilization of arabinoxylans from native, extruded, and high-shear-treated rye bran by different endo-xylanases and other hydrolyzing enzymes. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004, 52 (13), pp.4240-4249. ⟨10.1021/jf034809h⟩. ⟨hal-02676495⟩
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