Butter differs from olive oil and sunflower oil in its effects on postprandial lipemia and triacylglycerol-rich lipoproteins after single mixed meals in healthy young men - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Nutrition Année : 2002

Butter differs from olive oil and sunflower oil in its effects on postprandial lipemia and triacylglycerol-rich lipoproteins after single mixed meals in healthy young men

N. Mekki
  • Fonction : Auteur
M. Charbonnier
  • Fonction : Auteur
J. Léonardi
  • Fonction : Auteur
Cédric Juhel
  • Fonction : Auteur
Henri Portugal
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02676674 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02676674 , version 1
  • PRODINRA : 72821

Citer

N. Mekki, M. Charbonnier, Patrick Borel, J. Léonardi, Cédric Juhel, et al.. Butter differs from olive oil and sunflower oil in its effects on postprandial lipemia and triacylglycerol-rich lipoproteins after single mixed meals in healthy young men. Journal of Nutrition, 2002, 132 (12), pp.3642-3649. ⟨hal-02676674⟩

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