Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Évolution des recherches sur le muscle des bovins et la qualité sensorielle de leur viande. II. Influence des facteurs d’élevage sur les caractéristiques musculaires

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02677440
Contributor : Migration Prodinra <>
Submitted on : Sunday, May 31, 2020 - 7:23:06 PM
Last modification on : Saturday, March 20, 2021 - 9:38:02 PM

Licence


Distributed under a Creative Commons Attribution - NonCommercial 4.0 International License

Identifiers

  • HAL Id : hal-02677440, version 1
  • PRODINRA : 12565

Collections

Citation

Jean-François Hocquette, Isabelle Cassar-Malek, Anne Listrat, Catherine Jurie, Roland Jailler, et al.. Évolution des recherches sur le muscle des bovins et la qualité sensorielle de leur viande. II. Influence des facteurs d’élevage sur les caractéristiques musculaires. Cahiers Agricultures, EDP Sciences, 2005, 14 (4), pp.365-372. ⟨hal-02677440⟩

Share

Metrics

Record views

5