Identification of the trace volatile compounds in freshly distilled Calvados and Cognac using preparative separations coupled with gas chromatography-mass spectrometry - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 2004

Identification of the trace volatile compounds in freshly distilled Calvados and Cognac using preparative separations coupled with gas chromatography-mass spectrometry

J. Ledauphin
  • Fonction : Auteur
J.F. Saint-Clair
  • Fonction : Auteur
O. Lablanquie
  • Fonction : Auteur
Hugues Guichard
  • Fonction : Auteur
D. Barillier
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02678473 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02678473 , version 1
  • PRODINRA : 77620

Citer

J. Ledauphin, J.F. Saint-Clair, O. Lablanquie, Hugues Guichard, N. Fournier, et al.. Identification of the trace volatile compounds in freshly distilled Calvados and Cognac using preparative separations coupled with gas chromatography-mass spectrometry. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004, 52, pp.5124-5134. ⟨hal-02678473⟩
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