Physicochemical modifications of high-pressure-treated soybean protein isolates - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 2004

Physicochemical modifications of high-pressure-treated soybean protein isolates

C. Puppo
  • Fonction : Auteur
N. Chapleau
  • Fonction : Auteur
F. Speroni
  • Fonction : Auteur
M. de Lamballerie-Anton
  • Fonction : Auteur
F. Michel
C. Anon
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02680050 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02680050 , version 1
  • PRODINRA : 70465

Citer

C. Puppo, N. Chapleau, F. Speroni, M. de Lamballerie-Anton, F. Michel, et al.. Physicochemical modifications of high-pressure-treated soybean protein isolates. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004, 52 (6), pp.1564-1571. ⟨hal-02680050⟩

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