Estimation of moisture diffusivity in gelatin-starch gels using time-dependent concentration-distance curves at constant temperature - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Chemistry Année : 2003

Estimation of moisture diffusivity in gelatin-starch gels using time-dependent concentration-distance curves at constant temperature

N. Boudhrioua
  • Fonction : Auteur
C. Bonazzi
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02680415 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02680415 , version 1
  • PRODINRA : 72387

Citer

N. Boudhrioua, C. Bonazzi, Jean-Dominique Daudin. Estimation of moisture diffusivity in gelatin-starch gels using time-dependent concentration-distance curves at constant temperature. Food Chemistry, 2003, 82 (1), pp.139-149. ⟨hal-02680415⟩

Collections

INRA INRAE
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More