Impact odorants contributing to the fungus type aroma from grape berries contaminated by powdery mildew (Uncinula necator); incidence of enzymatic activities of the yeast saccharomyces cerevisiae - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 2002

Impact odorants contributing to the fungus type aroma from grape berries contaminated by powdery mildew (Uncinula necator); incidence of enzymatic activities of the yeast saccharomyces cerevisiae

P. Darriet
  • Fonction : Auteur
M. Pons
R. Henry
  • Fonction : Auteur
O. Dumont
  • Fonction : Auteur
V. Findeling
  • Fonction : Auteur
Denis Dubourdieu
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02680770 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02680770 , version 1
  • PRODINRA : 64736

Citer

P. Darriet, M. Pons, R. Henry, O. Dumont, V. Findeling, et al.. Impact odorants contributing to the fungus type aroma from grape berries contaminated by powdery mildew (Uncinula necator); incidence of enzymatic activities of the yeast saccharomyces cerevisiae. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2002, 50, pp.3277-3282. ⟨hal-02680770⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More