Effect and stability of glioxin, an Aspergillus fulmigatus toxin, on in vitro rumen fermentation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food additives and contaminants Année : 2004

Effect and stability of glioxin, an Aspergillus fulmigatus toxin, on in vitro rumen fermentation

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02681337 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02681337 , version 1
  • PRODINRA : 12490

Citer

Diego Morgavi, Hamid Boudra, J Pierre Jouany, Brigitte Michalet-Doreau. Effect and stability of glioxin, an Aspergillus fulmigatus toxin, on in vitro rumen fermentation. Food additives and contaminants, 2004, 21 (9), pp.871-878. ⟨hal-02681337⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More