Effect of dietary lipid source on conjugated linoleic acid concentrations in milk fat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Science Année : 2001

Effect of dietary lipid source on conjugated linoleic acid concentrations in milk fat

P.Y. Chouinard
  • Fonction : Auteur
L. Corneau
  • Fonction : Auteur
W.R. Butler
  • Fonction : Auteur
J.K. Drackley
  • Fonction : Auteur
D.E. Bauman
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02681455 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02681455 , version 1
  • PRODINRA : 76189

Citer

P.Y. Chouinard, L. Corneau, W.R. Butler, Yves Chilliard, J.K. Drackley, et al.. Effect of dietary lipid source on conjugated linoleic acid concentrations in milk fat. Journal of Dairy Science, 2001, 84 (3), pp.680-690. ⟨hal-02681455⟩

Collections

INRA INRAE UMRH
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More