Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Influence of organic versus conventional agricultural practice on the antioxidant microconstituent content of tomatoes and derived purees; consequences on antioxidant plasma status in humans

Keywords : BETA-CAROTENE
Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02683496
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : lundi 1 juin 2020 - 03:24:15
Dernière modification le : mardi 11 août 2020 - 10:54:06

Lien texte intégral

Identifiants

Collections

Citation

C. Caris-Veyrat, Marie Josèphe Amiot, Viviane Tyssandier, Dominique Grasselly, Michel Buret, et al.. Influence of organic versus conventional agricultural practice on the antioxidant microconstituent content of tomatoes and derived purees; consequences on antioxidant plasma status in humans. Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2004, 52, pp.6503-6509. ⟨10.1021/jf0346861⟩. ⟨hal-02683496⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

20