Is sucrose synthase a key parameter in sink strength determination of the developping pea seed ? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Experimental Botany Année : 1996

Is sucrose synthase a key parameter in sink strength determination of the developping pea seed ?

Domaines

Botanique
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02684590 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02684590 , version 1
  • PRODINRA : 126525

Citer

Christine Rochat, Annabelle Dejardin, Sébastien Maugenest, Claire Lemontey, Bertrand Hirel, et al.. Is sucrose synthase a key parameter in sink strength determination of the developping pea seed ?. Journal of Experimental Botany, 1996, 47, pp.1329. ⟨hal-02684590⟩

Collections

INRA INRAE
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More