In vitro method for quantification of the fermentation of starch by human faecal bacteria - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of the Science of Food and Agriculture Année : 1996

In vitro method for quantification of the fermentation of starch by human faecal bacteria

Cathrina Edwards
  • Fonction : Auteur
Gavin Gibson
  • Fonction : Auteur
B.B. Jensen
  • Fonction : Auteur
J.C. Mathers
  • Fonction : Auteur
F. Nagengast
  • Fonction : Auteur
C. Rumney
  • Fonction : Auteur
A. Quehl
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02688319 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02688319 , version 1
  • PRODINRA : 123436

Citer

Cathrina Edwards, Gavin Gibson, Martine Champ, B.B. Jensen, J.C. Mathers, et al.. In vitro method for quantification of the fermentation of starch by human faecal bacteria. Journal of the Science of Food and Agriculture, 1996, 71, pp.209-217. ⟨hal-02688319⟩

Collections

INRA INRAE
10 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More