Dietary (n-3) polyunsaturated fatty acids improve adipocyte insulin action and glucose metabolism in insulin-resistant rats: Relation to membrane fatty acids - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Nutrition Année : 1996

Dietary (n-3) polyunsaturated fatty acids improve adipocyte insulin action and glucose metabolism in insulin-resistant rats: Relation to membrane fatty acids

Jie Luo
  • Fonction : Auteur
S.W. Rizkalla
  • Fonction : Auteur
J. Boillot
  • Fonction : Auteur
C. Alamowitch
  • Fonction : Auteur
H. Chaib
  • Fonction : Auteur
F. Bruzzo
  • Fonction : Auteur
N. Desplanque
  • Fonction : Auteur
A.M. Dalix
  • Fonction : Auteur
G. Slama
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02692226 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02692226 , version 1
  • PRODINRA : 132039

Citer

Jie Luo, S.W. Rizkalla, J. Boillot, C. Alamowitch, H. Chaib, et al.. Dietary (n-3) polyunsaturated fatty acids improve adipocyte insulin action and glucose metabolism in insulin-resistant rats: Relation to membrane fatty acids. Journal of Nutrition, 1996, 126, pp.1951-1958. ⟨hal-02692226⟩

Collections

INRA INRAE
11 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More