Seaweed dietary fibres : structure, physico-chemical and biological properties relevant to intestinal physiology - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1997

Seaweed dietary fibres : structure, physico-chemical and biological properties relevant to intestinal physiology

Fibres alimentaires d'algues : structure, propriétés physico-chimiques et biologiques en rapport avec la physiologie de l'intestin

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02692263 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02692263 , version 1
  • PRODINRA : 133332

Citer

Marc Lahaye, Bertrand Kaeffer. Seaweed dietary fibres : structure, physico-chemical and biological properties relevant to intestinal physiology. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1997, 17 (6), pp.563-584. ⟨hal-02692263⟩

Collections

INRA INRAE
16 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More