Nutritional value of 15N-soy protein isolate assessed from ileal digestibility and postprandial protein utilization in humans - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Nutrition Année : 1999

Nutritional value of 15N-soy protein isolate assessed from ileal digestibility and postprandial protein utilization in humans

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694707 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694707 , version 1
  • PRODINRA : 53713

Citer

François Mariotti, S. Mahé, Robert Benamouzig, Catherine Luengo, Sophie Daré, et al.. Nutritional value of 15N-soy protein isolate assessed from ileal digestibility and postprandial protein utilization in humans. Journal of Nutrition, 1999, 129, pp.1992-1997. ⟨hal-02694707⟩
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More