Control of bioflavour and safety in fermented sausages : first results of a European project - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Food Research International Année : 2000

Control of bioflavour and safety in fermented sausages : first results of a European project

D. Demeyer
  • Fonction : Auteur
M. Raemaekers
  • Fonction : Auteur
Angeline Rizzo
  • Fonction : Auteur
A. Holck
  • Fonction : Auteur
A. de Smedt
  • Fonction : Auteur
B. ten Brink
  • Fonction : Auteur
B. Hagen
  • Fonction : Auteur
E. Zanardi
  • Fonction : Auteur
E. Murbrekk
  • Fonction : Auteur
F. Leroy
  • Fonction : Auteur
F. Vandendriessche
  • Fonction : Auteur
K. Lorentsen
  • Fonction : Auteur
K. Venema
  • Fonction : Auteur
L. Sunesen
  • Fonction : Auteur
L. Stahnke
  • Fonction : Auteur
L. de Vuyst
  • Fonction : Auteur
R. Chizzolini
  • Fonction : Auteur
S. Eerola
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02695123 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02695123 , version 1
  • PRODINRA : 56634

Citer

D. Demeyer, M. Raemaekers, Angeline Rizzo, A. Holck, A. de Smedt, et al.. Control of bioflavour and safety in fermented sausages : first results of a European project. Food Research International, 2000, 33, pp.171-180. ⟨hal-02695123⟩

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