Effects of lignocellulose degradation products on ethanol fermentations of glucose and xylose by Saccharomyces cerevisiae, Zymomonas mobilis, Pichia stipitis and Candida shehatae - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Enzyme and Microbial Technology Année : 1996

Effects of lignocellulose degradation products on ethanol fermentations of glucose and xylose by Saccharomyces cerevisiae, Zymomonas mobilis, Pichia stipitis and Candida shehatae

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02695779 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02695779 , version 1
  • PRODINRA : 130998

Citer

Jean-Philippe Delgenès, Renatto Moletta, J.M. Navarro. Effects of lignocellulose degradation products on ethanol fermentations of glucose and xylose by Saccharomyces cerevisiae, Zymomonas mobilis, Pichia stipitis and Candida shehatae. Enzyme and Microbial Technology, 1996, 19, pp.220-225. ⟨hal-02695779⟩
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