Characterization of the production regions of Chardonnay wines by analysis of free amino acids - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Vitis Année : 1999

Characterization of the production regions of Chardonnay wines by analysis of free amino acids

V. Carnevillier
  • Fonction : Auteur
J. Guerreau
  • Fonction : Auteur
C. Charpentier
  • Fonction : Auteur
M. Feuillat
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02695813 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02695813 , version 1
  • PRODINRA : 73800

Citer

V. Carnevillier, Pascal Schlich, J. Guerreau, C. Charpentier, M. Feuillat. Characterization of the production regions of Chardonnay wines by analysis of free amino acids. Vitis, 1999, 38 (1), pp.37-42. ⟨hal-02695813⟩
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