Effects of culture conditions on Pectinatus cerevisiiphilus and Pectinatus frisingensis metabolism : a physiological and statistical approach - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue The Journal of applied bacteriology Année : 1996

Effects of culture conditions on Pectinatus cerevisiiphilus and Pectinatus frisingensis metabolism : a physiological and statistical approach

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02696071 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02696071 , version 1
  • PRODINRA : 131019

Citer

J.L. Tholozan, Jeanne Marie J. M. Membré, M. Kubaczka. Effects of culture conditions on Pectinatus cerevisiiphilus and Pectinatus frisingensis metabolism : a physiological and statistical approach. The Journal of applied bacteriology, 1996, 80, pp.418-424. ⟨hal-02696071⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More