Article Dans Une Revue
Journal of the Science of Food and Agriculture
Année : 2000
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https://hal.inrae.fr/hal-02697420
Soumis le : lundi 1 juin 2020-11:24:16
Dernière modification le : mardi 26 mars 2024-14:33:38
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-02697420 , version 1
- DOI : 10.1002/(SICI)1097-0010(20000501)80:6<745::AID-JSFA611>3.0.CO;2-4
- PRODINRA : 71833
Citer
Sophie Remy, Hélène Fulcrand, B. Labarbe, Veronique V. Cheynier, Michel Moutounet. First confirmation in red wine of products resulting from direct anthocyanin-tannin reactions. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2000, 80 (6), pp.745-751. ⟨10.1002/(SICI)1097-0010(20000501)80:6<745::AID-JSFA611>3.0.CO;2-4⟩. ⟨hal-02697420⟩
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