Analysis and characterization of wine condensed tannins precipitated by proteins used as fining agent in enology - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue American Journal of Enology and Viticulture Année : 1999
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02698589 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02698589 , version 1
  • PRODINRA : 59055

Citer

Pascale Manchado-Sarni, Angélique Deleris, Sylvie Avallone, Veronique V. Cheynier, Michel Moutounet. Analysis and characterization of wine condensed tannins precipitated by proteins used as fining agent in enology. American Journal of Enology and Viticulture, 1999, 50 (1), pp.81-86. ⟨hal-02698589⟩

Collections

INRA INRAE
27 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More