Effect of starch supply to the rumen on volatile fatty acids, lactate and D-beta-hydroxybutyrate net fluxes in the ruminal veins of sheep fed hay - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Annales de zootechnie Année : 1995

Effect of starch supply to the rumen on volatile fatty acids, lactate and D-beta-hydroxybutyrate net fluxes in the ruminal veins of sheep fed hay

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02700565 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02700565 , version 1
  • PRODINRA : 121215

Citer

Didier Remond, Eric Delval, J.P. Chaise. Effect of starch supply to the rumen on volatile fatty acids, lactate and D-beta-hydroxybutyrate net fluxes in the ruminal veins of sheep fed hay. Annales de zootechnie, 1995, 44 (Suppl), pp.287. ⟨hal-02700565⟩

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