Toxicity of lectins and processing of ingested proteins in the pea aphid Acyrthosiphon pisum - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Entomologia Experimentalis et Applicata Année : 1995

Toxicity of lectins and processing of ingested proteins in the pea aphid Acyrthosiphon pisum

Yvan Rahbé
Nicolas Sauvion
W.J. Peumans
  • Fonction : Auteur
A.M.R. Gatehouse
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Domaines

Biodiversité
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02701887 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02701887 , version 1
  • PRODINRA : 120928

Citer

Yvan Rahbé, Nicolas Sauvion, Gérard Febvay, W.J. Peumans, A.M.R. Gatehouse. Toxicity of lectins and processing of ingested proteins in the pea aphid Acyrthosiphon pisum. Entomologia Experimentalis et Applicata, 1995, 76, pp.143-155. ⟨hal-02701887⟩

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