Test of isotopic fractionation during liquid-liquid extraction of volatile components from fruits - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 1995

Test of isotopic fractionation during liquid-liquid extraction of volatile components from fruits

S. Dautraix
  • Fonction : Auteur
K. Gerola
  • Fonction : Auteur
R. Guilluy
  • Fonction : Auteur
J.L. Brazier
  • Fonction : Auteur
A. Château
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02705969 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02705969 , version 1
  • PRODINRA : 125008

Citer

S. Dautraix, K. Gerola, R. Guilluy, J.L. Brazier, A. Château, et al.. Test of isotopic fractionation during liquid-liquid extraction of volatile components from fruits. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 1995, 43, pp.981-983. ⟨hal-02705969⟩
10 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More