Selected physico-chemical properties of succinylated legumin from pea (Pisum sativum L.) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Nahrung. Année : 1993

Selected physico-chemical properties of succinylated legumin from pea (Pisum sativum L.)

K.D. Schwenke
  • Fonction : Auteur
R. Mothes
  • Fonction : Auteur
B. Raab
  • Fonction : Auteur
H. Rawel
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02711212 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02711212 , version 1
  • PRODINRA : 107162

Citer

K.D. Schwenke, R. Mothes, B. Raab, H. Rawel. Selected physico-chemical properties of succinylated legumin from pea (Pisum sativum L.). Nahrung., 1993, 6, pp.519-527. ⟨hal-02711212⟩

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