Whey proteins extraction by fluidized ion exchange chromatography : isotherms determination and process modelling - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food and Bioproducts Processing Année : 1994

Whey proteins extraction by fluidized ion exchange chromatography : isotherms determination and process modelling

S. Sochard
A. Bascoul
  • Fonction : Auteur
A.M. Wilhelm
  • Fonction : Auteur
H. Delmas
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02712400 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02712400 , version 1
  • PRODINRA : 120302

Citer

Hélène Carrère, S. Sochard, A. Bascoul, A.M. Wilhelm, H. Delmas. Whey proteins extraction by fluidized ion exchange chromatography : isotherms determination and process modelling. Food and Bioproducts Processing, 1994, 72, pp.216-226. ⟨hal-02712400⟩
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