Powerful odorants in water buffalo and bovine mozzarella cheese by use of extract dilution sniffing analysis - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Italian Journal of Food Science Année : 1993

Powerful odorants in water buffalo and bovine mozzarella cheese by use of extract dilution sniffing analysis

L. Moio
  • Fonction : Auteur
F. Addeo
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02714174 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02714174 , version 1
  • PRODINRA : 118635

Citer

L. Moio, D. Langlois, P.X. Etiévant, F. Addeo. Powerful odorants in water buffalo and bovine mozzarella cheese by use of extract dilution sniffing analysis. Italian Journal of Food Science, 1993, 3, pp.227-237. ⟨hal-02714174⟩
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More