Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Effect of pomace contact and hyperoxidation on the phenolic composition and quality of grenache and chardonnay wines

Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02726808
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : mardi 2 juin 2020 - 02:46:04
Dernière modification le : mardi 1 septembre 2020 - 14:42:03

Identifiants

  • HAL Id : hal-02726808, version 1
  • PRODINRA : 98873

Collections

Citation

Veronique Cheynier, Jade Rigaud, J.M. Souquet, J.M. Barillere, M. Moutonnet. Effect of pomace contact and hyperoxidation on the phenolic composition and quality of grenache and chardonnay wines. American Journal of Enology and Viticulture, American Society for Enology and Viticulture, 1989, 40 (1), pp.36-42. ⟨hal-02726808⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

6