Impact of acute supplementary stress at slaughter on physiology and meat quality of fattening bulls - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

Impact of acute supplementary stress at slaughter on physiology and meat quality of fattening bulls

Anna-Maria Reiche
  • Fonction : Auteur
J.L. Oberson
  • Fonction : Auteur
Paolo Silacci
  • Fonction : Auteur
P.A. Dufey
  • Fonction : Auteur
Frigga Dohme-Meier
  • Fonction : Auteur
H.D. Hess
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02733652 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02733652 , version 1
  • PRODINRA : 473614

Citer

Anna-Maria Reiche, J.L. Oberson, Paolo Silacci, P.A. Dufey, Frigga Dohme-Meier, et al.. Impact of acute supplementary stress at slaughter on physiology and meat quality of fattening bulls. Proceedings of the Society of Nutrition Physiology, 2018, Göttingen, Germany. ⟨hal-02733652⟩
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