Supplementing goats with sainfoin pellets (vs alfalfa) modifies cheese sensory properties - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2018

Supplementing goats with sainfoin pellets (vs alfalfa) modifies cheese sensory properties

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02734231 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02734231 , version 1
  • PRODINRA : 447203

Citer

Bruno Martin, Steffen Werne, Cécile Bord, Anne Ferlay, Amélie Lèbre, et al.. Supplementing goats with sainfoin pellets (vs alfalfa) modifies cheese sensory properties. 10. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH10), Sep 2018, Clermont-Ferrand, France. Cambridge University Press, Advances in Animal Biosciences, 9 (3), 2018, 10th. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH10). ⟨hal-02734231⟩
34 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More