The farm-to-table continuum as an innovative trade-off approach for optimal management decisions in the beef sector: flavour clustering of young bull meat cuts - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

The farm-to-table continuum as an innovative trade-off approach for optimal management decisions in the beef sector: flavour clustering of young bull meat cuts

Fichier principal
Vignette du fichier
Proceeding Gagaoua et al. 2018_ISNH2018.pdf (3.88 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence

Dates et versions

hal-02734238 , version 1 (16-10-2024)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-02734238 , version 1
  • PRODINRA : 447190

Citer

Mohammed Gagaoua, Brigitte Picard, Valérie Monteils. The farm-to-table continuum as an innovative trade-off approach for optimal management decisions in the beef sector: flavour clustering of young bull meat cuts. 10. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH10), Sep 2018, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02734238⟩
48 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More