A metabolomic study to identify specific markers of intake for different processed meat products - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

A metabolomic study to identify specific markers of intake for different processed meat products

Pekka Keski-Rahkonen
  • Fonction : Auteur
Inge Huybrechts
  • Fonction : Auteur
Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
Paolo Ferrari
  • Fonction : Auteur
Marc Gunter
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02734594 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02734594 , version 1
  • PRODINRA : 472704

Citer

Roland Wedekind, Pekka Keski-Rahkonen, Inge Huybrechts, Erwan Engel, Paolo Ferrari, et al.. A metabolomic study to identify specific markers of intake for different processed meat products. 14. International Conference of the Metabolomics Society, 2018, Seattle, United States. 2018. ⟨hal-02734594⟩
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More