Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Poster

Integration of smell and taste: EEG study of brain mechanisms allowing the enhancement of saltiness with aroma

Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02738330
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : mardi 2 juin 2020 - 20:44:39
Dernière modification le : mardi 25 août 2020 - 20:18:01
Archivage à long terme le : : mercredi 2 décembre 2020 - 18:25:56

Fichier

2018_Sinding_IMRF_1.pdf
Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02738330, version 1
  • PRODINRA : 434738

Collections

Citation

Charlotte Sinding, Henri Thibault, Thierry Thomas-Danguin. Integration of smell and taste: EEG study of brain mechanisms allowing the enhancement of saltiness with aroma. 19. Annual International Multisensory Research Forum (IMRF Toronto 2018), Jun 2018, Toronto, Canada. 238 p., 2018, 19th Annual International Multisensory Research Forum (IMRF Toronto 2018) - Book of Abstracts. ⟨hal-02738330⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

14

Téléchargements de fichiers

34