Molecular regulation underlying the control of body weight and breast meat yield in broiler - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2015

Molecular regulation underlying the control of body weight and breast meat yield in broiler

Cécile Berri
Estelle Cailleau-Audouin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1071325
Sabine Crochet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 964844
Thierry Bordeau
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1071232
Marina Panheleux
  • Fonction : Auteur
Karine Bebin
  • Fonction : Auteur
Sophie Tesseraud
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Vignette du fichier
Berri100173_1.pdf (25.15 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02740334 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02740334 , version 1
  • PRODINRA : 340722

Citer

Cécile Berri, Estelle Cailleau-Audouin, Sabine Crochet, Thierry Bordeau, Marina Panheleux, et al.. Molecular regulation underlying the control of body weight and breast meat yield in broiler. 22th European Symposium on the Quality of Poultry Meat - 16th European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, May 2015, Nantes, France. World's Poultry Science Journal, 71, supplement 1, 190 p., 2015. ⟨hal-02740334⟩
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