The organic food system as a framework for a global, sustainable and healthy diet, taking into account regional and cultural adaptations (Organic Diet Project, ODP) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

The organic food system as a framework for a global, sustainable and healthy diet, taking into account regional and cultural adaptations (Organic Diet Project, ODP)

Fichier principal
Vignette du fichier
2015_Strassner_Annals of Nutrition and Metabolism_1.pdf (5.29 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02740684 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02740684 , version 1
  • PRODINRA : 358141
  • WOS : 000374988802355

Citer

Carola Strassner, Bernhard Johannes Kahl, Havio Paoletti, Susanne Bügel, Denis Lairon. The organic food system as a framework for a global, sustainable and healthy diet, taking into account regional and cultural adaptations (Organic Diet Project, ODP). 12th European Nutrition Conference (FENS), Oct 2015, Berlin, Germany. pp.1. ⟨hal-02740684⟩
18 Consultations
226 Téléchargements

Partager

More