Influence of dietary protein and lipid levels on growth performance and the incidence of cannibalism in Pseudoplatystoma punctifer (Castelnau, 1855) larvae and early juveniles
M.J. Darias
(1)
,
D. Castro-Ruiz
(2)
,
G. Estivals
(1)
,
P. Quazuguel
,
C. Fernandez-Mendez
(2)
,
J. Nunez-Rodriguez
(1)
,
Frédéric Clota
(3, 4)
,
S. Gilles
(1)
,
C. Garcia-Davila
(2)
,
E. Gisbert
(5)
,
C. Cahu
1
IRD -
Institut de Recherche pour le Développement
2 IIAP - Instituto de Investigaciones de la Amazonía Peruana
3 PHASE - Département Physiologie Animale et Systèmes d'Elevage
4 UMR INTREPID - Intensification raisonnée et écologique pour une pisciculture durable
5 IRTA - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries = Institute of Agrifood Research and Technology
2 IIAP - Instituto de Investigaciones de la Amazonía Peruana
3 PHASE - Département Physiologie Animale et Systèmes d'Elevage
4 UMR INTREPID - Intensification raisonnée et écologique pour une pisciculture durable
5 IRTA - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries = Institute of Agrifood Research and Technology
M.J. Darias
- Fonction : Auteur
- PersonId : 184934
- IdHAL : darias
- ORCID : 0000-0003-1954-6284
P. Quazuguel
- Fonction : Auteur
Frédéric Clota
- Fonction : Auteur
- PersonId : 747918
- IdHAL : frederic-clota
C. Cahu
- Fonction : Auteur