Protéagineux : des ressources génétiques à l’innovation variétale - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Access content directly
Conference Poster Year : 2014

Protéagineux : des ressources génétiques à l’innovation variétale

Myriam Huart Naudet
Richard Thompson
Judith Burstin

Abstract

This poster presents a range of analytical skills including Near Infra Red Spectrometry (NIRS) and Low Pressure Liquid Chromatography (LPLC) which are being applied to exploit the biodiversity of the legume genetics resources centre in PeaMUST and other research programs.
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Dates and versions

hal-02744304 , version 1 (03-06-2020)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02744304 , version 1
  • PRODINRA : 305881

Cite

Catherine Delaitre, Florence Naudé Cassecuelle, Myriam Huart Naudet, Richard Thompson, Gérard Duc, et al.. Protéagineux : des ressources génétiques à l’innovation variétale. PeaMUST - Second annual meeting, Dec 2014, Dijon, France. 2014. ⟨hal-02744304⟩
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