Relationships between muscle characteristics and quality parameters of Arabian camel meat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Relationships between muscle characteristics and quality parameters of Arabian camel meat

Fichier principal
Vignette du fichier
Al-Owainer EAAP 2013_1.pdf (507.28 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02745777 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02745777 , version 1
  • PRODINRA : 258657

Citer

a N Al-Owaimer, G.M. Suliman, A.S. Sami, Brigitte B. Picard, Jean-François J.-F. Hocquette. Relationships between muscle characteristics and quality parameters of Arabian camel meat. 64. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), European Association for Animal Production (EAAP). ITA., Aug 2013, Nantes, France. 665 p. ⟨hal-02745777⟩
3 Consultations
2 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More