Effects of dietary enrichment with n-3 fatty acids on the quality of raw and processed breast meat of high and slow growth rate chickens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Effects of dietary enrichment with n-3 fatty acids on the quality of raw and processed breast meat of high and slow growth rate chickens

Elisabeth Baéza
Pascal P. Chartrin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 957356
V. Gigaud
  • Fonction : Auteur
S. Tauty
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02747329 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02747329 , version 1
  • PRODINRA : 211989

Citer

Elisabeth Baéza, Pascal P. Chartrin, V. Gigaud, S. Tauty, Karine Meteau, et al.. Effects of dietary enrichment with n-3 fatty acids on the quality of raw and processed breast meat of high and slow growth rate chickens. 15. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products. 21. European Symposium on the Quality of Poultry Meat, 2013, Bergamo, Italy. 124 p. ⟨hal-02747329⟩
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