How to choose the best dietary precursor of cysteine for glutathione synthesis? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

How to choose the best dietary precursor of cysteine for glutathione synthesis?

Didier Remond
Caroline Buffière
Dominique Dardevet
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02747506 , version 1 (03-06-2020)

Licence

Copyright (Tous droits réservés)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02747506 , version 1
  • PRODINRA : 208155
  • WOS : 000323212600092

Citer

Didier Remond, Isabelle Savary-Auzeloux, Caroline Buffière, K. Vidal, M. Faure, et al.. How to choose the best dietary precursor of cysteine for glutathione synthesis?. 13. International Congress on Amino Acids, Peptides and Proteins, Oct 2013, Galveston, Texas, United States. 612 p. ⟨hal-02747506⟩
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