Nurses and dietitians seem to have a more patient-centered attitude towards diabetics than physicians: French data from the Dawn 2 study
S. M. Consoli
(1, 2)
,
G. Reach
(3)
,
S. Halimi
(4)
,
P. Fontaine
(5)
,
Martine Duclos
(6, 7, 8)
,
C. Colas
(9)
,
C. Martineau
(10)
,
C. Avril
(11)
,
P.-Y. Traynard
(12)
,
C. Tourette-Turgis
(13)
1
AP-HP -
Assistance publique - Hôpitaux de Paris (AP-HP)
2 UPD5 - Université Paris Descartes - Paris 5
3 Hôpital Avicenne [AP-HP]
4 Hôpital Michallon
5 CHU de Lille - Centre Hospitalier Universitaire de Lille
6 UNH - Unité de Nutrition Humaine
7 Centre de Recherche en Nutrition Humaine
8 CHU Gabriel Montpied [Clermont-Ferrand]
9 Private Practice Endocrinologist
10 CHU Toulouse - Centre Hospitalier Universitaire de Toulouse
11 Association Française des Diabétiques
12 Réseau Paris Diabète
13 UPMC - Université Pierre et Marie Curie - Paris 6
2 UPD5 - Université Paris Descartes - Paris 5
3 Hôpital Avicenne [AP-HP]
4 Hôpital Michallon
5 CHU de Lille - Centre Hospitalier Universitaire de Lille
6 UNH - Unité de Nutrition Humaine
7 Centre de Recherche en Nutrition Humaine
8 CHU Gabriel Montpied [Clermont-Ferrand]
9 Private Practice Endocrinologist
10 CHU Toulouse - Centre Hospitalier Universitaire de Toulouse
11 Association Française des Diabétiques
12 Réseau Paris Diabète
13 UPMC - Université Pierre et Marie Curie - Paris 6
Martine Duclos
- Fonction : Auteur
- PersonId : 765699
- IdHAL : martine-duclos
- ORCID : 0000-0002-7158-386X