Relationships between overall liking score and sensory meat attributes in different types of beef cattlee - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Relationships between overall liking score and sensory meat attributes in different types of beef cattlee

Herve H. Juin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1155975
Fichier principal
Vignette du fichier
Gagaoua et al. 2013_ICoMST_sensoriel.pdf (98.75 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence

Dates et versions

hal-02750204 , version 1 (16-10-2024)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-02750204 , version 1
  • PRODINRA : 195544

Citer

Mohammed Gagaoua, Didier D. Micol, R.I. Richardson, Jean-François J.-F. Hocquette, Claudia Terlouw, et al.. Relationships between overall liking score and sensory meat attributes in different types of beef cattlee. 59. International Congress of Meat Science and Technology, Aug 2013, Izmir, Turkey. ⟨hal-02750204⟩
35 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More